Betöltés...

Hardver értékesítés

 

A CTS Informatika Kft. célja, hogy teljes körű számítástechnikai, informatikai szolgáltatásokat biztosítson jelenlegi és leendő partnerei, ügyfelei számára. Legyen szó egy egyszerű számítógép vásárlásról, vagy akár egy komplett számítógépes hálózat kiépítéséről. Célunk, hogy a legkorszerűbb, mégis költséghatékony megoldásokat biztosítsuk, megfelelő szakmai háttérrel kombinálva- legyen Ön egyedi felhasználó, vállalat, vagy közintézmény képviselője.

Cégünk rendkívül nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a lehető legösszetettebb szolgáltatásokat biztosítsa ügyfelei számára, úgymint: a legkülönfélébb informatikai eszközök forgalmazása, tanácsadás, személyre szabott árajánlatok készítése. A legkiválóbb gyártókat képviseljük azért, hogy az igényeinek megfelelő termékeket nyújthassuk Önnek.

Azonban a megfelelő programok nélkül még nem használható a számítógép, magasan képzett szakembereink ebben is segítséget nyújtanak. Cégünk a legjobb gyártókkal áll kapcsolatban, akik kiváló termékeket biztosítanak elérhető árakon. Biztos lehet benne, hogy az adott feladatokra a legmegfelelőbb szoftvereket kínáljuk Önnek. Munkatársaink elvégzik a telepítési munkákat, a szükséges beállításokat, illetve igény esetén a betanítást is, egy mindenre kiterjedő tanácsadás keretében.

Körültekintő használat esetén is adódhatnak problémák az eszközökkel, ezt hivatott kiküszöbölni szervízszolgáltatásunk. Vállaljuk informatikai eszközök, hálózatok, szoftverek szervizelését legyen szó általunk, vagy más által forgalmazott termékekről, magasan képzett munkatársainkkal, készséggel állunk szolgálatára.

Amennyiben kevésbé ért a számítógépekhez, az alábbi szempontok figyelembevételével, igényeihez igazodva, segítünk eldönteni melyik is lenne az ideális megoldás az Ön számára:

  • az eszköz árfekvése

  • műszaki paraméterei

  • termékgarancia

  • termék- és szoftvertámogatás

  • a bővítési lehetőségek

Javasoljuk, hogy mielőtt vásárlásra kerülne sor, alaposan gondolja át, hogy milyen célra szeretné számítógépét használni.

Ha Ön már rendelkezik számítógépes tapasztalattal, biztos lehet benne, hogy széleskörű kínálatunk között hamar meg fogja találni az Önnek tetsző, legmegfelelőbb termékeket, melyek maximálisan kielégítik igényeit.

Üzenjen nekünk